Boeken van Hans Konig

Avontuurlijk ondernemen in de WOZ

In dit boek wordt beschreven hoe de huidige marktsituatie tot stand is gekomen. In de jaren ’90 heeft er een ware revolutie plaatsgevonden die de WOZ-markt voor altijd op zijn kop heeft gezet. In een , deels, autobiografisch, boek vertelt Hans hoe deze ommekeer tot stand kon komen. Dit boek wordt verrijkt met talloze tips die voor elke ondernemer van toegevoegde waarde kan zijn. Maar iemand die werkzaam is in de WOZ moet dit boek prominent in zijn boekenkast hebben staan. Maar helaas zijn er niet veel exemplaren meer beschikbaar.

  • Naast de persoonlijk inhoud van Hans, staan er interessante bijdragen in boek van diverse WOZ-iconen:
  • Peter van den Bosch
  • Jan Gieskes
  • Jebbo Haverkamp
  • Jan de Reuver
  • Henk Verbrugge
  • Sjaak Versluis

Het boek is ook in PDF formaat verkrijgbaar en wellicht komt er nog een E-pub uitgave.

Prijs:

  • Paperback (zolang de voorraad strekt) €20,- (incl. BTW en verzendkosten in NL)
  • PDF e-book €4,- (incl. BTW)
  • Betaling: Stuur een e-mail naar h.konig@konigmanagement.nl met de vermelding van de titel van het gewenste boek in welke vorm. Voeg uw mobiele telefoonnummer en eventueel uw adres toe. U krijgt dan een “Tikkie” toegestuurd. Na betaling volgt verzending.

Guus stopt met leven

In dit dunne boekje (60 pag.) wordt mijn hechte vriendschap met Guus beschreven. Guus is overigens niet zijn echte naam. Vanaf mijn eerste herinneringen kende ik Guus al. Wij zijn als bijna buren met elkaar opgegroeid. Alleen gescheiden door een huis met oudere, zure inwoners die de vele ballen, die wij over de heg schoten, lek staken. Een hechte vriendschap die tot aan zijn zelfgekozen dood op 28-jarige leeftijd heeft geduurd. Guus was een prachtvriend. Een prachtvent, boordevol veelzijdige talenten. Hij kon goed sporten, leren en contacten leggen. Hij was lang en ‘good looking’. Heel wat meisjes vielen als een blok voor hem. Hij kon redelijk goed schrijven en acteren. Hij was bijna fotomodel geworden én hij was zeer avontuurlijk. Ik was er vaak wel trots op dat ik hem tot mijn levenslange, goede vriend mocht rekenen. Er was altijd wat te beleven met hem in de buurt. En toen kwam de plotselinge ommekeer! Vele verhalen, anekdotes en innerlijke strubbelingen heb ik in dit boekje beschreven. Ik ben er trots op!

Dit boek is te bestellen bij de uitgever Boekenbent (Boekenbent.nl en dan op de webshop. De prijs is in paperbackvorm te bestellen €11,95 Zie onderstaande Link.

Guus stopt met leven! | Uitgeverij Boekenbent

U kunt ook de e-book (e-pub) versie bestellen (€4,95). Stuurt u dan een e-mail naar h.konig@konigmanagement.nl. U krijgt dan een ‘Tikkie’. Na betaling krijgt u de e-pub versie in uw mailbox. U kunt de e-pub versie ook rechtstreeks bij de uitgever bestellen. De prijs is dan gelijk.

eBoek Guus stopt met leven! | Uitgeverij Boekenbent

Dando, de klimaatvluchteling

Dando is een jongeman van 23 jaar wanneer hij en zijn familie moeten vluchten vanwege het opkomend water. Dando maakt tijdens zijn vlucht vele bizarre avonturen mee. Uiteindelijk vindt hij echte vrienden met wie hij gezamenlijk optrekt in de strijd tegen het onrecht wat (klimaat) vluchtelingen wordt aangedaan en tegen verdereopwarming van de aarde. Het helfhaftige verzet van Dando en zijn medestrijders staat aan het begin van een mooie, hoopvolle toekomst voor toekomstige generaties.

Dit boek is (nog) alleen verkrijgbaar in paperback formaat.

Te bestellen bij de uitgever Boekscout via de link:

Boekscout: Dando, de klimaatvluchteling van Hans Konig

of rechtstreeks via h.konig@konigmanagement.nl. U krijgt dan een Tikkie om te betalen. Het boek kost €21,50 (inclusief BTW en verzending in NL/B)